Çevre Sorunlarına Bilimsel Yaklaşımlar Paneli Gerçekleştirildi

08 Haz

Fakültemiz Biyoloji Bölümü ve Biyolojik Çeşitlilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİYOM) tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında “Çevre Sorunlarına Bilimsel Yaklaşımlar” başlıklı panel düzenlendi.

Fakültemiz Kutadgu Bilig Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Akkuş, Fen Edebiyat Fakültesi Genel Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Başaran Dülger ile Üniversitemiz öğretim üyeleri katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen sunumların ardından katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan panelistlere, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Akkuş tarafından yaptıkları başarılı çalışmalar ve sunumları için teşekkür belgeleri takdim edildi.