Fen Edebiyat Fakültesi “Akademik Genel Kurul Toplantısı”

01 Kas

Fen Edebiyat Fakültesi “Akademik Genel Kurul Toplantısı” 31.10.2016 tarihinde saat 11:30’da Kutadgu Bilig Konferans salonumuzda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İlhan GENÇ, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Metin AKKUŞ, Dekan Yardımcıları, Öğretim üyeleri ve öğretim elemanları katılmıştır. Sayın Rektör yardımcımız ve Sayın Dekanımız birer konuşma yapmışlardır.

Toplantıda, 2016-2017 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisi yanında fakültemizin personel, idari ve öğrenci işlerine ait konuları gündeme getirilmiştir. Toplantı sonunda öğretim üyeleri ile soru cevap kısmına geçilmiş ve bilgi paylaşımı sağlanmıştır.

2016-2017 eğitim öğretim yılının tüm akademik, idari personelimize ve öğrencilerimize hayırlı bir yıl olmasını temenni ederiz.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı